Autoverzekering

Een autoverzekering in De Kraan is een verzekering die de schade vergoedt als u een ongeval veroorzaakt. Als u in het bezit bent van een auto, dient u minimaal een WA verzekering auto af te sluiten. Hiermee wordt eventuele schade aan derden vergoed. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een WA beperkt casco autoverzekering of een WA casco autoverzekering. Deze verzekeringen vergoeden schade aan derden en schade aan uw auto in verschillende situaties.

Hoe kunt u de premies van een autoverzekering vergelijken?

De premies van een autoverzekering vergelijken in De Kraan kunt u doen door zelf de premies van de verzekering op websites van verzekeraars te berekenen. Vervolgens kunt u de verschillende prijzen met elkaar vergelijken. Het is echter ook mogelijk om de premies op een vergelijkingssite te berekenen. Dan vult u eenmalig een formulier in met uw gegevens en wensen en de vergelijkingssite zal u vervolgens de voorwaarden en premies van autoverzekeringen van meerdere verzekeraars laten zien. Zo kunt u gemakkelijk de premies en voorwaarden van een autoverzekering vergelijken.

Hoe kunt u een autoverzekering afsluiten?

Een autoverzekering afsluiten in De Kraan is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Nadat u de premie van de verzekering heeft berekend op de website van de aanbieder, kunt u direct de autoverzekering afsluiten door te bevestigen dat u het eens bent met de premie. Via een vergelijkingssite kunt u een autoverzekering afsluiten door nog enkele gegevens in te voeren en vervolgens de verzekering aan te vragen.