Bent u freelancer of ZZP’er? Dan is een goede autoverzekering belangrijk. Niet alleen om uw auto te verzekeren bij schade, maar ook om mobiel te blijven.

Hoe kunt u de premies van een autoverzekering vergelijken?

De premies van een autoverzekering vergelijken in ’t Laar kunt u doen door zelf de premies van de verzekering op websites van verzekeraars te berekenen. Vervolgens kunt u de verschillende prijzen met elkaar vergelijken. Het is echter ook mogelijk om de premies op een vergelijkingssite te berekenen. Dan vult u eenmalig een formulier in met uw gegevens en wensen en de vergelijkingssite zal u vervolgens de voorwaarden en premies van autoverzekeringen van meerdere verzekeraars laten zien. Zo kunt u gemakkelijk de premies en voorwaarden van een autoverzekering vergelijken.

Zakelijke auto verzekeren met een latere ingangsdatum:

Het is ook mogelijk om zakelijke autoverzekering af te sluiten met een latere ingangsdatum. Bijvoorbeeld omdat Uw huidige verzekering nog niet is afgelopen of omdat U de verzekering nog moet opzeggen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor het online muteren en beheren van Uw verzekeringen met een premiecheck via de polismap app. Bent U ook op zoek naar de goedkoopste verzekering voor Uw auto? Zakelijk auto verzekeren doe je 24 uur per dag 7 dagen per week. Bereken en vergelijk de premies zakelijk en bespaar op de kosten voor je onderneming in ’t Laar.

Als ZZP-er is een autoverzekering niet aftrekbaar voor de belasting. Dat is jammer aangezien de verzekeraar 21 procent opslag hanteert op de premie.Dat is het percentage assurantiebelasting wat van toepassing is. De btw is aftrekbaar voor ZZP-ers maar hoe zit dat bij een autoverzekering? Daar heb je niet te maken met normale btw.

Niet aftrekbaar is de belasting op autoverzekering ZZP in ’t Laar

Op het moment dat je als ZZP-er een autoverzekering hebt afgesloten moet je assurantiebelasting gaan betalen. Die is niet aftrekbaar waar de btw dat wel is. Jammer genoeg zit er op verzekeringen geen btw. De assurantiebelasting die op de autoverzekering zit is daarom niet aftrekbaar. Wil je besparen dan zal dat op andere manieren moeten. Wat loont is om als ZZP’er autoverzekeringen te vergelijken. Je krijgt dan de goedkoopste aanbieders voor jouw voertuig.