daisycon_health_insurance profile_id=”3″

top 5 zorgverzekeringen

Volgens de Nederlandse wetgeving is het afsluiten van een zorgverzekering verplicht voor iedere Nederlander van 18 jaar of ouder. Kinderen onder de 18 zijn gratis meeverzekerd via de top 5 zorgverzekeringen van hun ouders. Met een top 5 zorgverzekeringen bent u verzekerd tegen bepaalde medische kosten.

Welke top 5 zorgverzekeringen kunt u het beste afsluiten?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering kunt u meestal kiezen uit twee soorten zorgverzekeringen, namelijk de basis zorgverzekering en de aanvullende zorgverzekering. Het is wettelijk verplicht om minimal een basis zorgverzekering af te sluiten.

Wat is een basis zorgverzekering?

De inhoud van een basis zorgverzekering is beschreven in de wet en bij iedere verzekeraar is dit dus hetzelfde. Een basis zorgverzekering vergoedt enkele medische kosten, zoals huisartsbezoek en na doorverwijzing van uw arts ook medisch specialisten, geneesmiddelen, ziekenhuisverblijf en verloskundigen.

Wat is een aanvullende zorgverzekering?

Met een aanvullende zorgverzekering bent u ook verzekerd tegen sommige andere medische kosten. Iedere verzekeraar bepaalt zelf de inhoud van deze verzekering. Sommige verzekeraars bieden ook meerdere soorten aanvullende zorgverzekeringen aan.

Wat is de beste zorgverzekering?

Voor iedereen is een andere zorgverzekering de beste zorgverzekering, want dit hangt af van uw eigen wensen. Als u erachter wilt komen wat voor u de beste zorgverzekering is, kunt u de voorwaarden van een zorgverzekering vergelijken op een vergelijkingssite. Nadat u uw wensen heeft ingevuld, zal de vergelijkingssite laten zien welke zorgverzekeringen het beste bij u passen. U kunt dan ook gelijk zien wat de voorwaarden en premies van iedere verzekering zijn en zo kunt u dus gemakkelijk de voorwaarden van de zorgverzekering vergelijken en de beste top 5 zorgverzekeringen uitkiezen.

Door zorgverzekeringen te vergelijken kun je enorm veel geld besparen. In dit artikel willen wij je graag vertellen hoe eenvoudig vergelijken is en wat je ermee kunt besparen. Voordat je begint met vergelijken moet je een aantal zaken helder hebben voor jezelf.