Een overlijden komt vaak onverwacht. We krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken, want de dood hoort nu eenmaal bij het leven. Niemand denkt er graag over na, maar toch is dat nodig. U wilt toch ook dat uw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over de kosten van uw uitvaart?

De prijs van een uitvaart is de laatste jaren flink gestegen. Voor een bescheiden afscheid moet u al snel op € 4.500,- rekenen. Met een Uitvaartverzekering in Froombosch zorgt u ervoor dat uw nabestaanden niet direct te maken krijgen met hoge kosten. U kunt kiezen uit twee soorten verzekeringen: uitkering in natura of in geld. De Uitvaartverzekering in natura keert geen geld uit, maar betaalt direct de rekening van de uitvaartverzorger.

Keuzevrijheid rond uw uitvaart

Na uw overlijden hebben uw familieleden al genoeg aan hun hoofd. Wat een geruststelling als zij dan niet over de uitvaartkosten hoeven na te denken. Deze keuzes kunt u nu alvast maken:

  1. naturaverzekering: de uitvaartverzekeraar in Froombosch regelt en betaalt de uitvaart zoals omschreven in de polis
  2. kapitaalverzekering: uw familie ontvangt één bedrag om de uitvaart zelf in te vullen
  3. natura- en aanvullende kapitaalverzekering: de basis ligt vast, voor extra’s ontvangt uw familie geld (bijvoorbeeld voor een speciale grafsteen)

Keuzevrijheid bij het betalen van de verzekering

Wilt u het tarief voor uw uitvaartverzekering in Froombosch per maand of per jaar betalen? Of koopt u het hele bedrag ineens af? Uw wens staat bij ons centraal, dus al vóór uw overlijden.